BIO FAINA INTEGRALA DE OREZ FARA GLUTEN

20,50 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Faina integrala de orez bio FARA GLUTEN este macinata in moara noastră specială fără gluten cumpărată de la armata elvețiană ce poate gestiona până la 18 tone pe zi și macină doar faină fără gluten. Este amplasat într-o clădire separată, astfel încât să putem preveni orice contaminare a produselor care conțin gluten.
Fiecare lot de produse fără gluten este analizat pentru lipsa de gluten în laboratorul producatorului imediat după producție. In moara fără gluten, maeștrii noștri morari prelucrează numai materii prime fără gluten. Deci contaminarea cu produse care conțin gluten poate fi exclusă. Toate produsele fără gluten sunt înregistrate la Societatea Celiatică Germană.

Făina noastră de orez bio din cereale intregrale Demeter provine direct de la moara Bauckhof și conține toate componentele cerealelor intregi. Orezul nu conține gluten în mod natural.

Pentru bucătăria fără gluten. Pentru prăjituri, produse de patiserie, terci, budincă, briose și multe altele.

Din păcate, cultivarea orezului în landul Lüneburg nu este posibilă, motiv pentru care orezul Demeter provine din Italia, Spania și Portugalia. Lucrăm cu fermierii Demeter acolo de mult timp. Dezvoltarea în continuare a agriculturii biodinamice (DEMETER) nu este importantă doar aici, ci și în țările europene vecine.

Biodinamica este cea mai veche și mai strictă formă de agricultură ecologică. Fertilitatea solului este crescută cu plante si balegă de vacă. Acest lucru asigură o creștere sănătoasă a plantelor. Alimentele sănătoase sunt făcute din plante sănătoase.

Scopul nostru: agricultura 100% ecologică. Cu fiecare pungă de făină de orez Demeter, vă asigurați că tot mai mult teren este cultivat biodinamic și salvat de pesticide. Bun pentru biodiversitate, bun pentru climă, bun pentru noi toți.

Alte note: Fără OMG, fără aromă, fără coloranți sintetici, fără conservare sintetică, fără zahăr alb, pur vegetal, neindulcit, fără gluten.

Indulcire: nu îndulcit

Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite țări
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: demeter
Alte criterii de calitate și etichete: Ureche fără gluten a DZG, societatea vegană


Ingrediente:

Faina de orez integral. 100% agricultura ecologica + biodinamica(DEMETER)

4015637822884
4 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.