HERING FILE IN SOS TOMAT 200G

22,60 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere: File de hering in sos te tomate Followfish, 200g

Acest peste provine din zona de pescuit FAO 27, mai precis Marea Nordului, Marea Norvegiană și Marea Celtică. Pescuitul a fost certificat de MSC pentru pescuitul durabil de câțiva ani.

Metoda de prindere este: traule

"Pelagic" derivă din cuvântul grecesc Pelagos, adică în mare. Se descrie zona de apă deasupra țărmului, deasupra fundului mării. Peștii de foarfece pelagice (de asemenea, traulele) sunt, de obicei, utilizate în coloana de apă liberă.
Peștele pelagic este, în general, mai mare decât traulele de fund, dar conduc la niveluri mai scăzute de capturi secundare, deoarece se pescuiesc în mare parte peștii școlari, care se amestecă puțin cu alte specii. Deschiderea verticală a plasei se realizează prin corpurile de plutire pe frânghia capului și pe greutățile frânghiei de bază. Plasele pelagice moderne sunt în prezent fără plutire. În plasele de răzuire pelagice , nici placile de foarfece și liniile de remorcare, nici traulele, nici codul , nu ating, de obicei, fundul mării. Prin urmare, acestea nu au niciun impact negativ asupra fundului mării.

 


Ingrediente:

HERING (70%), pasta de tomate* 30%( pasta de tomate, apa, ulei de floarea soarelui*, sare). *18% provin din agricultura ecologica


Declarația nutrițională pentru 100g:

valoare energetică: 799kJ/192kcal
grăsimi: 13.7g
acizi grași saturați: 3.0g
glucide: 3.6g
zaharuri: 1.26g
proteine: 13.6g
sare: 1.6g



Alergeni urme:

mustar

4250073451728
5 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.