BIO FAINA INTEGRALA DE SECARA 1kg

11,00 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Faina bio de secara integrala ofera o savoare pura. Secara este dupa grau a doua cea mai importanta cereala pentru obtinerea painii in centrul si estul Europei. Datorita proprietatilor tehnice de coacere ale fainii de secara, se recomanda ca pentru obtinerea painii de secara sa se dospeasca aluatul. Un aluat bun pentru copt se obtine si prin adaugarea fainii de grau sau a celei de spelta. Pentru obtinerea fainii de secara integrala Dennree se macina intreg endospermul, germenii si invelisul bobului de secara. Datorita gustului sau puternic si consistent, aceasta faina este ideala pentru obtinerea painii si a aluaturilor inchise la culoare.

Ingrediente:Faina de secara integrala.
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.

Mod de utilizare:

Ideal pentru paine consistenta si checuri gustoase.
Alergeni: secara
Alergeni urme: lupini, soia, mustar

Tara de origine:Romania

Valori nutritionale

  • Per 100g
  • Energie (kj/kcal) 1364 / 326
  • Grasimi 1.7g
  • din care acizi grasi saturati 0.2g
  • Carbohidrati 61g
  • din care zaharuri 1g
  • Proteine 9,5g
  • Sare 0,01g

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

5941626001475
9 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.