Politica de Confidentialitate
 
Prin prezenta va facem cunostinta cu Politica de Confidentialitate a SC Naturalia Comercial Trading SRL (in continuare Naturalia), aceasta politica fiind detaliata in cele ce urmeaza. Politica de Confidentialitate face trimitere la modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate de catre Naturalia in legatura cu operarea acestui site web, furnizarea serviciilor sale, vanzarea produselor sale, in scopul de a va tine la curent cu initiativele sale si pentru a imbunatati modul in care va deservim. Pentru orice intrebare, va adresam rugamintea de a ne trimite solicitarea dumneavoastra prin email, posta sau fax la adresa Naturalia – vezi datele de contact.
 
Naturalia este notificata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu nr 3754. Naturalia respecta dreptul la confidentialitate al tuturor utilizatorilor site-urilor sale si al persoanelor ale caror date le prelucreaza in alte moduri si orice informatie colectata despre dumneavoastra va fi utilizata, in primul rand, pentru furnizarea produselor si a serviciilor pe care le puteti solicita, iar in al doilea rand, cu acordul dumneavoastra, pentru a va tine la curent cu initiativele Naturalia si pentru ameliorarea modului in care va deservim. Realizam acest lucru prin utilizarea in mod adecvat a acestor informatii, astfel cum este detaliat in cele ce urmeaza.
 
Informatiile nu vor fi dezvaluite niciunei persoane din afara Naturalia. Informatiile vor fi tratate in conformitate cu prevederile legislatiei romane cu privire la protectia datelor cu caracter personal, in special in conformitate cu Legea nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele cu caracter personal sunt adunate in scopul informarii, imbunatatirii comunicarii si deservirii clientilor nostrii.
 
Aveti o serie de drepturi in baza legislatiei romanesti privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv dreptul de a afla ce informatii detinem despre dumneavoastra si in ce scopuri si de a modifica aceste date, daca este cazul; aveti, de asemenea, dreptul de a ne solicita sa nu utilizam aceste informatii, pe motive intemeiate legitime. Vom lua toate masurile posibile pentru a va respecta dorintele. Este posibil, cu toate acestea, ca anumite prevederi legale, in special cele privitoare la aspecte de siguranta si la reglementarea domeniului financiar sa nu ne permita acest lucru. Aveti, de asemenea, dreptul de a nu fi supus deciziilor individuale efectuate prin mijloace automatizate. 
 
 
Ce informatii pot fi colectate de catre Naturalia? 
Prin Naturalia, ne-am propus sa va oferim un control cat mai mare asupra informatiilor dumneavoastra personale. In general, puteti vizita site-urile Naturalia fara a ne spune cine sunteti sau a ne dezvalui orice alte informatii personale. In anumite situatii, insa, e posibil sa avem nevoie de informatii cu privire la dumneavoastra, cum ar fi numele ori adresa sau adresa de email, mai ales atunci cand doriti sa intrati intr-o comunicare cu noi. Este intentia noastra sa va atentionam inainte de a colecta prin intermediul internetului informatii cu caracter personal de la dumneavoastra.
 
Ce este important, ca NU vom vinde, inchiria sau sub orice alta forma instraina informatiile personale ale companiilor sau persoanelor fizice decat cu consimtamantul utilizatorului.
 
Vom colecta informatii personale care pot fi asociate in mod direct cu dumneavoastra numai dupa finalizarea Procesului de Inregistrare prin Internet al Naturalia. Chiar inainte de inregistrare vom colecta informatii anonime cu privire la modul in care ati utilizat acest site. Aceasta este o procedura uzuala pentru orice site de pe Internet. Informatiile colectate nu vor identifica persoana decat o adresa, dar ne pot fi utile pentru scopurile noastre de marketing sau pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim (asa cum procedeaza toate siteurile realizate prin tehnologia actuala).
Daca ne anuntati ca nu doriti ca aceste informatii sa fie folosite de catre noi pentru a tine legatura cu dumneavoastra, va vom respecta dorinta.
Naturalia va colecta si prelucra urmatoarele categorii de informatii despre dumneavoastra:
· data de facturare;
· data de livrare;
· mod de plata/ detalii;
· detalii despre client (numar de cont, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail);
· numele si prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numarul de telefon (de acasa, de la birou, mobil, fax), date din carte de identitate/ pasaportt. Va vom informa in avans cand intentionam sa colectam date personale suplimentare despre dumneavoastra.
 
Cum va colecta si stoca Naturalia aceste informatii?
Acest site poate colecta informatii despre dumneavoastra in mai multe moduri; fie solicitandu-le direct de la dumneavoastra (de exemplu, printr-un formular de inregistrare), fie inregistrand automat informatii despre vizita dumneavoastra pe acest site. De exemplu, e posibil sa colectam informatii despre paginile pe care le-ati vizitat sau sa inregistram alegerile pe care le-ati facut. Informatiile sunt stocate intr-un mediu securizat protejat de o combinatie de mijloace fizice si tehnice. Publicul nu are niciun fel de acces la aceste informatii.
 
Care este perioada de timp pentru care Naturalia va stoca aceste informatii?
Naturalia va stoca aceste informatii intr-un mediu sigur si protejat pentru toata perioada desfasurarii activitatii sale, atat timp cat consideram ca informatiile ne pot ajuta sa intelegem mai bine cum va putem deservi si respecta dorintele, cu exceptia cazului in care ne solicitati, sa incetam prelucrarea datelor dumneavoastra. Dincolo de acest considerent, legislatia in vigoare ne poate impune pastrarea informatiilor pentru o anumita perioada de timp.
Toate informatiile vor fi stocate pe serverele din Romania unde Naturalia are parteneriate si contracte cu terte institutii sau pe care le are in mod personal.
 
Colectarea informatiilor de catre  Naturalia – de ce se realizeaza?
Avem nevoie de aceste informatii pentru a ne imbunatati serviciile pe care vi le oferim; ne dorim sa facilitam adaptarea serviciilor si produsele noastre nevoilor dumneavoastra specifice. De asemenea, avem nevoie de aceste date pentru a va furniza serviciile si informatiile solicitate si a va tine la curent cu initiativele noastre.
 
Care este aplicabilitatea acestei politici?
Politica de Confidentialitate se aplica site-urilor destinate consumatorilor care se inregistreaza in mod official pe acest site.
 
Protejarea vietii private a copiilor este extrem de importanta. De aceea, nu colectam sau nu stocam niciodata pe site-urile noastre informatii de la persoane despre care stim ca au mai putin de 18 ani, decat cu acordul, verificabil, al parintilor si, in cazul minorilor intre 14 si 18 ani, de asemenea cu acordul minorului si nu vom conditiona participarea unui copil de furnizarea unor informatii personale suplimentare fata de informatiile necesare pentru participare la respectiva activitate. Parintii pot verifica informatiile despre copiii lor si pot solicita stergerea acestora.
 
Ce sunt cookies?
Pentru a ne asigura ca utilizatorul primeste informatie relevanta, site-ul nostru foloseste “cookies”. Exista o tehnologie numita “cookies”, care poate fi folosita pentru a va furniza informatii adaptate de pe un site web. Un cookie este o serie de date , un fisier care nu este altceva decat o linie de text pe care un site web il poate trimite browser-ului dumneavoastra, care la randul sau il poate stoca in sistemul dumneavoastra. Unele pagini de pe siteurile Naturalia utilizeaza cookies in scopul de a va oferi servicii mai complete cand ne revizitati site-ul. De exemplu, un cookie v-ar putea ajuta sa evitati reintroducerea datelor deja furnizate catre noi.
Va puteti seta browser-ul pentru a va notifica ori de cate ori primiti un cookie, dandu-vi-se posibilitatea sa decideti daca il acceptati sau nu.
Naturalia si partenerii sai de publicitate folosesc cookie-urile pentru a inregistra informatii de la sesiunea curenta. La anumite intervale de timp, partenerii nostrii de publicitate pot folosi web beacon. Acestea sunt furnizate de partenerii de publicitate si permit acestora obtinerea de informatii precum adresa IP a computerului care a descarcat pagina unde apare web beacon, URL-ul paginii pe care apare, intervalul de timp in care a fost vizualizata pagina care contine web beacon, tipul de browser folosit pentru a vizualiza pagina si informatiile din cookie setate de catre partenerii de publicitate. Ele permit partenerilor de publicitate sa recunoasca un cookie unic din browserul utilizatorului, ceea ce ne permite sa aflam care dintre reclamele de pe site aduc vizitatori platformei noastre.
 
Pentru orice intrebare suplimentara va rugam sa ne contactati prin modalitatile oferite (vezi date contact), va stam la dispozitie si va asiguram de toata disponibilitatea noastra.

Compara 0

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda