HENNA SATEN DESCHIS KHADI - VOPSEA DE PAR NATURALA 100G

55,00 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Vopsea Khadi Saten Deschis se poate aplica pe toate tipurile de par (blond, saten, brunet, alb). Coloreaza parul blond si parul alb. Nu contine aditivi chimici, conservanti sau coloranti artificiali. Contine doar plante. Vopseaua de par henna saten deschis de la Khadi nu contine amoniac, PPD sau alte ingrediente chimice. Timp de actionare: 15 - 60 minute in functie de culoarea dorita.

Ingrediente INCI: Indigofera Tinctoria (Indigo), Lawsonia Inermis (Henna), Emblica Officinalis (Amla), Eclipta Alba (Bhringaraj), Azadirachta Indica (Neem).

Utilizare: amestecati vopseaua cu apa la 50°C pentru a obtine o pasta cremoasa. Se aplica calda pe parul umed, se acopera cu boneta de plastic peste care se infasoara un prosop (se poate utiliza si casca de coafor). Se lasa sa actioneze 15 - 30 de minute daca se foloseste casca de coafor, 60 de minute daca nu se foloseste casca. Clatiti vopseaua de pe par si asteptati cel putin 24 de ore inainte de a spala din nou parul si de a folosi produse de styling. Important: se recomanda efectuarea unui test in prealabil pe o suvita de par.

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere

4260378040145
4 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.