Sapun natural cu Lapte de capra, 130gr

2700000106563
Produs nou

18,90 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Compara

 
Mai multe informatii

Prin acest săpun am încercat să aducem un omagiu omului modern, ce tinde să se reîntoarcă la simplitatea naturalului, la ancestral și tradițional. O prezență a comuniunii om-natură ce răzbate din alte vremuri, venită pentru a ne completa.

PENTRU PIELE SENSIBILĂ ȘI USCATĂ
  • Beneficiile aduse pielii de către laptele de capră, culese din literatura populară,  testate prima dată pe cei apropiați, apoi dermatologic pentru piele sensibilă sunt: hidratarea în profunzime, hrănirea pielii, vitaminizarea țesuturilor, stimularea producției de colagen, ori bogația în acid lactic.
  • Are o concentrație mare de vitamina A, vitamina C și vitamina D, conţinând mai mult de 30 de vitamine, minerale şi aminoacizi.
  • Laptele de capră este „procurat” din ograda proprie.

Puterea de catifelare a laptelui de capră, precum și cererea acestui produs de către clienții noștri consacrați, l-au făcut să apară și să se mențină în portofoliul nostru de produse. Și nu ne pare rău! Totodată, acest ingredient miraculos ajută la reglarea pH-ului pielii, facilitând absorbița mai rapidă a nutrienților.

Greutate: 130g

Ingrediente: lapte de capră, uleiuri naturale de măsline, cocos, unt de shea saponificate cu leşie vegetală; sare; uleiuri naturale nesaponificate de: germeni de grâu, jojoba, sambure de struguri, abisinian; miere, vitamina E; uleiuri esenţiale de: rozmarin, cimbru, tea tree, ylang-ylang.

Scrieti o recenzie

Sapun natural cu Lapte de capra, 130gr

Scrieti o recenzie

 
Comentarii(0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Branduri

Compara 0

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda