Detergent lichid pentru imbracaminte sport SODASAN 750 ml

36,90 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Recomandari utilizare: detergent special pentru toate tipurile de echipament sportiv, fie ca e fabricat din material natural sau sintetic, microfibra sau cu membrana gen Gore-Tex or Sympatex. Poate fi folosit pentru spalare manuala sau automata.

Beneficii pentru mediu: Substanta de spalare a produsului este sapunul, care are calitati biodegradabile rapide si complete. Acest sapun este fabricat intr-un proces de saponificare cu temperatura joasa, special dezvoltat. Productia de CO2 este neutra cu mentiunea ca Sadosan are ca si partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara).

Utilizare: - spalare manuala: jumatate de capac (18 ml) la 10 litri apa - spalare automata: un capac (35 ml) la o masina Pentru spalari grele cresteti dozajul la 40 ml. Produsul este foarte concentrat, este recomandabil sa folositi totusi o cantitate mai mica, in niciun caz mai mare.

Ingrediente: sapun din zahar, sodium laurylsulfate, alcool denat, zincricinoleat, saccheromyces ferment, citrat, uleiuri esentiale, limonen. * Ingrediente din culturi organice controlate.

4019886015509
4 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.