BIO FALAFEL FARA GLUTEN 160g

Descriere: Falafel FARA GLUTEN bio BauckHof, 160g

14,20 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

O adevarata reteta de falafel bio FARA GLUTEN pentru un imbis arab, caserole, umpluturi si piure de naut.

Poate fi și ceva mai exotic. Această rețetă tradițională este rafinata fin cu chimen, usturoi, coriandru și piper. Baza este un amestec de făină de năut si gris de naut pentru o consistență optimă. Utilizați în mod clasic, se servesc cu salată și pita sau pâine plată. 

Cerealele utilizate au fost măcinate pe propria moară fără gluten. Procesăm numai produse fără gluten pe această moară. Moara este amplasată în spații protejate. Deci contaminarea cu produse care conțin gluten poate fi exclusă. Toate produsele fără gluten sunt înregistrate la Societatea Celiatică Germană. Când am instalat moara fără gluten în 2006 și am experimentat cu măcinarea nautului, am venit cu ideea dezvoltării unui amestec de falafel dintr-o mare varietate de granulații de naut. După o lungă fază de testare, am reușit să adăugăm cu succes falafelul nostru BIO în gama noastră.

Falafelul se face rapid. Doar adauga apa. Amestecul poate fi variat bine cu semințe de susan, ceapă sau alte condimente. Cantitatea pachetului este suficientă pentru aproximativ 14 bile de falafel. 

Din moment ce nautul nu crește aici în zona, lucrăm cu parteneri organici în străinătate. În Bauckhof Mühle folosim ingrediente 100% organice. Cu produse delicioase de zi cu zi pentru întreaga familie, dorim să ne asigurăm că cât mai mult sol poate fi cultivat ecologic.

Scopul nostru: agricultura 100% ecologică. Cu fiecare pachet de falafel Bauckhof vă asigurați că mai multe terenuri pot fi cultivate organic și salvate de pesticide. Bun pentru pământ, bun pentru climă, bun pentru noi toți.

Alte note: Fără OMG, fără aromă, fără coloranți sintetici, fără conservare sintetică, fără zahăr alb, pur vegetal.

Indulcire: nu îndulcit
Tipul de sare: sare de mare

Ingrediente:

gris de naut*, faina de naut*, sare de mare, chimen*, patrunjel*, praf de usturoi*, coriandru*, piper alb*. *provin din agricultura ecologica


Declarația nutrițională pentru 100g:

valoare energetică: 1418kJ/338kcal
grăsimi: 6g
acizi grași saturați: 1.1g
glucide: 43g
zaharuri: 2.8g
fibre: 15g
proteine: 18g
sare: 2.1g

4015637822952
3 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.