BERE DE GHIMBIR CU MENTA SI LIME 330 ml

11,40 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Ingrediente: apa carbogazeificata, radacina de ghimbir, conservant natural - salix alba, lamaie, miere de orez, chinina, extract natural de menta si lime, chlorella.

  • EFECTELE INGREDIENTELOR:

Agentii activi ai berii de ghimbir sunt: gingerolul, salicina, chinina, chlorella.

» gingerolul - excelent in combaterea raului de miscare(ameteli, vertij), antioxidant, antiinflamator, excelent remediu pentru osteoartrita, artrita reumatoidala, cel mai bun remediu in chimioterapie.

» salicina - o substanta pura naturala asemanatoare substantelor chimice din aspirina. Principalul efect - boli reumatice, guta, antiinflamator.

» chinina - tonic si remediu pentru digestie, antiinflamator,adjuvant al secretiei gastrice si ameliorator al apetitului, un antimalaric extrem de puternic.

» chlorella – oxigenant celular, anticancerigen si antimutagenic, curata intestinele, rinichii si ficatul, antianemica, bogata in clorofila, calciu, iod, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, betacaroten, acid folic, biotina, acid pantoteic, proteine si vitaminele A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, E si K

  • CARACTERISTICI TERAPEUTICE

Datorita continutului ridicat de Chlorella, produsul stimuleaza oxigenarea celulara, reducerea semnificativa a colesterolului si trigliceridelor, o sursa extraordinara de vitamine si minerale, un antioxidant si puternic anti-age. Este recomandata bolnavilor de Alzheimer si Parkinson deoarece reface nervii la nivelul creierului cat si sistemul nervos, in general, alaturi de celelalte tratamente prescrise de medicul specialist. Produsul, alaturi de remediul „Gabbrylin” produs de Laboratoarele Merlin, este un anticancerigen redutabil.

La ora actuala LABORATOARELE MERLIN desfasoara cercetari stiintifice aprofundate in vederea folosirii Berii de Ghimbir cu Chlorella pentru inhibarea inmultirii celulelor maligne, iar in cazul pacientilor diagnosticati cu cancer, la adjuvant in ameliorarea simptomelor lipsei de pofta de mancare, slabiciune si oboseala. Produsul contine substante citostatice naturale, cu rezultate foarte bune asupra cancerului de san – Chlorella ajutand la reechilibrarea hormonala, cancerului de colon si rect, tumori cerebrale, alaturi de medicamentele prescrise de medicii specialisti facand mai efeciente terapiile anticancer folosite contra tumorilor cerebrale.

6425481001522
6 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.