ECO POLEN CRUD PRUN

6424383000459
Produs nou

29,50 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Compara

 
Mai multe informatii

250g. 

Prezintă o acțiune benefică asupra stomacului, bilei, ficatului, și normalizează apetitul alimentar. Prin aportul suplimentar de nutrimente, polenul crud de prun încetinește procesele de îmbătrânire și întreține frumusețea tenului. Pe lângă faptul că îmbunătățește forma fizică și mareste rezistența la efort, este un stimulent al memoriei, crescand în același timp capacitatea de concentrare și reducând stările negative. Polenul Crud de Prun se produce în cantități mici, perioada de înflorire maximă fiind foarte scurtă. Se găsește în amestec, în mică proporție, cu polenul de salcie.

 

Mod de administrare:

  • Copii - 1 lingurița/zi (5 gr);
  • Adulți - 1 lingura/zi (15 gr).

Se recomanda cure de minim 7 saptamani, de 2 ori pe an, dar poate fi consumat tot timpul anului, fara restrictii.

 

Mod de păstrare: A se păstra în congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.

 

Polenul Crud este un aliment VIU, care are în plus față de polenul uscat lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanți.

 

UIMITOR!!!    Polenul Crud se păstrează la congelator, dar NU îngheață, datorită conținutului scăzut de apă (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediată după ce a fost scos din congelator.

 

Acest produs al stupului este păstrat în forma sa naturală, CRUDĂ, pură și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică maximă! 

Varianta ecologică vă asigură în plus, printr-un certificat, că este un produs fără reziduuri, datorită substanțelor naturale folosite în tratamentele stupului. 

Scrieti o recenzie

ECO POLEN CRUD PRUN

Scrieti o recenzie

 
Comentarii(0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Branduri

Compara 0

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda