ECO LAPTISOR DE MATCA PUR 100gr

ECO LAPTISOR DE MATCA PUR 100gr

Mai multe detalii

6425050050012
Produs nou

113,40 lei

4 Articole

- +

Compara

 
Mai multe informatii

Indicatii: Laptisorul de matca pur Bio este indicat pentru cresterea si vitalizarea imunitatii organismului, stimularea memoriei, oboseala si stres, convalescenta, tulburari de menstruatie, tulburari ale somnului, reglarea tensiunii arteriale, osteoporoza, diabet, colesterol marit.

CategorieProduse BIO

Caracteristici:
- Laptisorul de matca pur Bio este unicul produs de acest gen ambalat in laborator certificat, in conditii de maxima siguranta alimentara si igiena, in atmosfera sterila, in lipsa oxigenului. Doar prin acest procedeu de dozare laptisorul de marca pur bio isi mentine proprietatile terapeutice si compozitia fizico-chimica pe durata intregului termen de valabilitate. Spre deosebire de metoda clasica de ambalare unde se pierd proprietati esentiale prin prezenta aerului in recipient.
- Laptisorul de matca pur bio este introdus intr-o cutie izoterma pentru un grad suplimentar de protectie fata de variatiile de temperatura, ceea ce va confera certitudinea ca va ajunge la dumneavoastra in conditii de maxima siguranta;
- nu contine antibiotice, pesticide ori alte substante chimice.

Scrieti o recenzie

ECO LAPTISOR DE MATCA PUR 100gr

ECO LAPTISOR DE MATCA PUR 100gr

Scrieti o recenzie

 
Comentarii(0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

15 alte produse in aceeasi categorie:

Compara 0

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Finalizare comanda