ECO SPIRULINA TABLETE 500mg

ECO SPIRULINA TABLETE 500mg

Mai multe detalii

8719325783001
Produs nou

42,80 lei

4 Articole

- +

Compara

 
Mai multe informatii

Spirulină ecologică tablete 500mg, Maya Gold

Spirulina ecologică Maya Gold este 100% pură, bogată în clorofilă, fiind o sursă naturală de vitamine,  minerale și aminoacizi. Este recomandată pentru întreținerea corpului și pentru cei cu un stil de viață activ, cât și pentru sportivi. Susține sistemul imunitar, protejează împotriva acțiunii nocive a radicalilor liberi și ajută organismul în procesul de detoxifiere.
Spirulina este o algă verde-albăstruie cu nenumărate proprietăți benefice pentru organismul uman. Este considerată un superaliment deoarece conține o mulțime de substanțe benefice, printre care și cei opt aminoacizi esențiali. Conține vitaminele A, E, C, complexul B, fier, calciu, magneziu, clorofila, antioxidanți, 60% proteine, etc.
Bogată în fitonutrieți, spirulina se administrează atât pentru tratarea anumitor afecțiuni, cât și în scop profilactic. Este un bun tonic general, energizează organismul și susține un stil de viață sănătos.
Spirulina are proprietăți de detoxifiere blândă asupra ficatului și a rinichilor și ajută la funcționarea optimă a sistemului digestiv și circulator.    
Mod de administrare: 2-3 tablete de doua, trei ori pe zi, înainte de masă cu o cantitate suficientă de apă. Consumați maxim 10 tablete pe zi. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Ingrediente: 100% Spirulină tablete 500mg (Arthrospira platensis) din agricultura ecologică.
Prezentare: flacon sticlă, 200 tablete.

Scrieti o recenzie

ECO SPIRULINA TABLETE 500mg

ECO SPIRULINA TABLETE 500mg

Scrieti o recenzie

 
Comentarii(0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

15 alte produse in aceeasi categorie:

Compara 0

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Finalizare comanda