ECO ULEI MASLINE EXTRA VIRGIN "SPUMA ULEIURILOR" 0.5L

4006040076698
Produs nou

85,20 lei

4 Articole

- +

Compara

 
Mai multe informatii

500ML. 

Ingrediente: 
Ulei obtinut din măsline recoltate manual si măcinate. Pe fundul sticlei se pot depune resturi de măsline, ulei nefiltrat.

 

PRESAT LA RECE!!!

Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.

Tara de origine: Spania (Andaluzia).


Descriere: 
Uleiul de măsline "spuma uleiurilor" are un conţinut foarte scăzut de acizi graşi liberi de 0,2 - 0,6% şi convinge prin aroma sa şi mireasma de fructe coapte. Ulei obţinut prin scurgere, fără centrifugare şi presare!

Întrebuinţare: 
Ideal pentru Antipasti, salate, meniuri mediteranene, acest ulei este prea valoros pentru prăjeli.

 

Puternic intensiv, plin de aromă.

 

Origine și fabricare:
Măslinele pentru prețiosul nostru ulei obținut prin scurge “Spuma uleiurilor” sunt cultivate ecologic de generații întregi de către familia NUNEZ DE PRADO din Andaluzia. În acestă regiune tradițională de creștere a măslinelor din centrul Spaniei, măslinele sunt recoltate manual, spălate manual și transportate imediat la apropiata presă din Santa Lucia. Uleiul obținut prin scurgere nu se obține prin presarea măslinei, ci mai degrabă prin măcinarea întregii măsline pe o piată de moară până când se obține o pastă care mai apoi este transportantă la o presă spiralată. Aici uleiul se scurge încet prin inerția proprie fiind ulterior decantat. Fără să mai fie apoi filtrat acesta este îmbuteliat, iar fiecare sticlă este sigilată cu un dop de plută și se aplică o etichetă numerotată. Obținut pe cale naturala, “Spuma uleiurilor” este o adevărată comoară.


Interesant:
“Spuma uleiurilor” vrăjește prin aroma sa intensă și prin mirosul său fructos. Atunci când este proaspăt poate avea un gust foarte puternic. Ca toate uleiurile de măsline și uleiul nostru obținut prin scurgere devine odată cu timpul mai fin și își pierde odată cu înaintarea în vârstă din asprime. Pentru temperaturile ridicate, cum ar fi coacerea, acest ulei este foarte potrivit.


Tipps:
- Pentru preparatele clasice mediteraneene;
- Pentru Carpacio cu legume;
- Pentru fructele de mare;
- Pentru sfecla roșie.

Scrieti o recenzie

ECO ULEI MASLINE EXTRA VIRGIN "SPUMA ULEIURILOR" 0.5L

Scrieti o recenzie

 
Comentarii(0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Compara 0

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Finalizare comanda