ECO ULEI MASLINE EXTRA VIRGIN "SPUMA ULEIURILOR" 0.5L

108,50 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

500ML. 

Ingrediente: 
Ulei obtinut din măsline recoltate manual si măcinate. Pe fundul sticlei se pot depune resturi de măsline, ulei nefiltrat.

 

PRESAT LA RECE!!!

Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.

Tara de origine: Spania (Andaluzia).


Descriere: 
Uleiul de măsline "spuma uleiurilor" are un conţinut foarte scăzut de acizi graşi liberi de 0,2 - 0,6% şi convinge prin aroma sa şi mireasma de fructe coapte. Ulei obţinut prin scurgere, fără centrifugare şi presare!

Întrebuinţare: 
Ideal pentru Antipasti, salate, meniuri mediteranene, acest ulei este prea valoros pentru prăjeli.

 

Puternic intensiv, plin de aromă.

 

Origine și fabricare:
Măslinele pentru prețiosul nostru ulei obținut prin scurge “Spuma uleiurilor” sunt cultivate ecologic de generații întregi de către familia NUNEZ DE PRADO din Andaluzia. În acestă regiune tradițională de creștere a măslinelor din centrul Spaniei, măslinele sunt recoltate manual, spălate manual și transportate imediat la apropiata presă din Santa Lucia. Uleiul obținut prin scurgere nu se obține prin presarea măslinei, ci mai degrabă prin măcinarea întregii măsline pe o piată de moară până când se obține o pastă care mai apoi este transportantă la o presă spiralată. Aici uleiul se scurge încet prin inerția proprie fiind ulterior decantat. Fără să mai fie apoi filtrat acesta este îmbuteliat, iar fiecare sticlă este sigilată cu un dop de plută și se aplică o etichetă numerotată. Obținut pe cale naturala, “Spuma uleiurilor” este o adevărată comoară.





4006040076698
3 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.