ECO ULEI DE COCOS PRESAT LA RECE NERAFINAT 500ml

43,20 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Uleiul de cocos extra virgin Maya Gold este obtinut din pulpa de nuca de cocos proaspata, prin procedee mecanice traditionale (presare la rece). Acest ulei nu este rafinat, nu contine aditivi si nu este procesat termic, pentru a pastra intacta aroma naturala si gustul specific de cocos.

Contribuie la inlaturarea stresului, controlul nivelului de colesterol, pierderea in greutate, cresterea imunitatii, imbunatatirea digestiei, inlaturarea problemelor la rinichi, efecte in bolile cardiace, hipertensiunea arteriala, diabet. Uleiul de nuca de cocos este unul dintre cele mai bune produse naturale pentru ingrijirea parului si a pielii. Aceste beneficii sunt date de prezenta acizilor lauric, capric, caprilic, dar si de proprietatile antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antibacteriene, etc.
Proprietăți nutritive ale uleiului de cocos: conține magneziu, calciu, zinc, fier, vitaminele K si E, acizi grași saturați, acid lauric.
Ingrediente: ulei de cocos extra virgin 100% ecologic, obtinut din nuci de cocos provenite din culturi certificate ecologic din Arhipelagul Filipine.
Prezentare: borcan de 250g, 500ml si 1550ml.

8718819120261
3 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.